TechnologieOnze excuses: de uitbreiding van de Nederlandstalige versie van onze website is nog niet volledig klaar. We verwijzen u tot dan graag door naar onze Engelstalige versie voor meer gedetailleerde informatie over onze producten en diensten.

Flexible.

Next Kraftwerke België combineert decentrale hernieuwbare elektriciteitsopwekking en stuurbaar vraagvermogen in een Virtual Power Plant (VPP). We bieden de energie en flexibiliteit van de VPP aan op de korte en lange termijn markten voor energie en regelvermorgen. Op die manier creëren we nieuwe inkomsten voor de participanten in de VPP, terwijl we het risico op blackouts in België verkleinen.
Digital.
Next Kraftwerke ontwikkelde baanbrekende algoritmes, die ons toelaten de verschillende installaties in onze Virtual Power Plant aan te sturen. Ze worden ingezet om de flexibiliteit optimaal te verhandelen op de energiemarkten.
Sustainable.
Next Kraftwerke en de deelnemers aan de Virtual Power Plant helpen mee aan de integratie van hernieuwbare energiebronnen. Denk duurzaam, denk Next Kraftwerke.

Decentrale energie is deel van de oplossing

Hernieuwbare en andere decentrale energietoepassingen worden vaak met de vinger gewezen omdat ze onvoorspelbaar zouden zijn en instabiliteit in het elektriciteitsnet veroorzaken. Wij zijn overtuigd dat ze een belangrijk deel van de oplossing kunnen zijn. In een groter, geaggregeerd portfolio – zoals onze Next Pool – kunnen ze zelf bijdragen aan het bewaren van het evenwicht in het net. Zo is een toekomst met 100% hernieuwbare energie niet alleen mogelijk, maar ook kosten-efficiënt.

Meedoen!

Baat u een duurzame decentrale productie-installatie uit zoals een biogas of biomassa-installatie, een WKK, een PV-installatie, een windpark of een kleine waterkrachtcentrale? Of heeft uw bedrijf processen die flexibel aangestuurd of afgeschakeld kunnen worden? Contacteer ons. Samen kunnen we uw inkomsten maximaliseren en tegelijkertijd het energiesysteem transformeren.

Contacteer ons

Wilt u onderdeel worden van de Next Pool? Contacteer ons of vraag een analyse van uw potentiële opbrengstverhoging aan.

+32 (0) 2 342 02 68

Virtuele energiecentrale

Stuur een virtuele energiecentrale!
Vooruit