Informatie over de COVID 19-pandemie (Coronavirus)

De Corona-crisis verandert ieders manier van leven en werken. Hierbij lichten wij u graag in hoe we omgaan met de huidige situatie en onze bedrijfsprocessen waar nodig aanpassen.

Ten eerste: de werking van onze virtuele elektriciteitscentrale wordt niet beïnvloed door de corona-crisis. De handel van elektriciteit op de elektriciteitsbeurzen en op de balanceringsenergiemarkt zal ongewijzigd worden voortgezet, evenals het beheer van onze balanceringsgroep en portefeuille. Onze verkoop- en klantenservice-afdelingen zijn zoals gewoonlijk ook beschikbaar - voor alle vragen over lopende contracten en natuurlijk voor het aansluiten van nieuwe klanten.

In de virtuele energiecentrale lopen de meeste processen volautomatisch op basis van data en algoritmes. Om onze medewerkers te beschermen en optimale werking te verzekeren, hebben we echter al begin maart afdelingen met kritische processen opgesplitst in teams, zodat niet alle medewerkers op dezelfde locatie werken. Bovendien is het in het algemeen zo dat alleen in gerechtvaardigde gevallen op kantoor mag worden gewerkt en daarom werken sinds 16.3.2020 alle werknemers waarvoor de bedrijfsprocessen het toelaten van thuis uit.

Als kritisch infrastructuurbedrijf zijn we voorbereid op een kritieke situatie zoals een pandemie. Al in 2018 hebben we in het kader van onze ISMS-certificering volgens ISO 27001 een zogenaamd Business Continuity Management (BCM) ingesteld. Ons BCM-crisismanagementteam en de Management Board wisselen momenteel voortdurend informatie uit over de nieuwste ontwikkelingen en beoordelen de situatie voor de onderneming om indien nodig te kunnen inspelen.

Dankzij deze voorzorgsmaatregelen en de bereidwillige inzet van onze medewerkers zien wij geen beperkingen in onze processen.

Natuurlijk zijn we nog steeds beschikbaar voor onze klanten via telefoon en e-mail. Als u vragen heeft, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon, of met ons Benelux hoofdkantoor op +32 (0) 2 342 02 68 of +31 (85) 0090590. Je kan ook een e-mail sturen naar contact@next-kraftwerke.be of info@next-kraftwerke.nl.