Onze excuses: de uitbreiding van de Nederlandstalige versie van onze website is nog niet volledig klaar. We verwijzen u tot dan graag door naar onze Engelstalige versie voor meer gedetailleerde informatie over onze producten en diensten.

Over ons

Next Kraftwerke Belgium BVBA, opgericht in oktober 2014, is een joint venture tussen twee ondernemende ingenieurs en het Duitse bedrijf Next Kraftwerke GmbH. Next Kraftwerke Belgium wordt gemanaged door:

Next Kraftwerke in Duitsland en Europa

In Duitsland is Next Kraftwerke GmbH (www.next-kraftwerke.de) - de joint venture partner van Next Kraftwerke Belgium - beheerder van een grote virtuele energiecentrale en is gecertificeerde electriciteitstrader op de energiemarkt EPEX. Hun virtuele energiecentrale werd opgericht eind 2009 en omvat vandaag meer dan 3000 decentrale installaties (hernieuwbare energie én flexible energievraag) met een totaal vermogen van meer dan 2 GW. Door een optimaal beheer van het portfolio zorgt Next Kraftwerke voor een extra inkomen voor de eigenaars van de individuele installaties, terwijl het de veiligheid van het Duitse elektriciteitsnet helpt garanderen.

Next Kraftwerke is actief over heel Duitsland, en breidt de Virtual Power Plant uit naar Oostenrijk (2014), België (2014), Frankrijk (2015), Nederland (2016) en Polen (2016).